Businessbg.net

Бизнес информация и каталог

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Начало Полезна Анализи Бизнес светът на покера

Бизнес светът на покера

В най-големите poker rooms в света се играе изключително интересен и вълнуващ покер. Една от най-популярните игри на покер е texas holdem poker. За тези от вас, които не са запознати с терминологията на играта на poker нека направим кратък обзор:

 

1. Poker rooms означава покер стаи или местата, където има една или повече маси за игра на poker. В тези poker rooms, без значение дали става въпрос за онлайн покер или за игра на poker на живо картоиграчи се изправят един срещу друг и започват играта на poker.

2. Нещо повече за texas holdem poker: Това е игра на покер, в която получавате две карти. Използвате тези две карти в съчетание с останалите на масата и целта е да направите най-силната ръка. Блъфирането е позволено и ако останалите играчи на poker се откажат то вие автоматично печелите ръката. Ако чиповете Ви свършат сте длъжни да напуснете маста за texas holdem poker. Право на закупуване на допълнителни чипове имате между отделните игри, но и по време на една игра на poker. Хубаво е да знаете, че играта на texas holdem poker протича в четири "рунда". Ако масата не ви харесва можете по всяко време да се преместите на друга или да отидете в някоя от другите poker rooms. Ако играете онлайн на texas holdem poker можете да сменяте масите или стаите (rooms) много лесно - с едно кликване на мишката. Различните сайтове за игра на poker предлагат удобна възможност с лекота да избирате къде и кога ще играете, в кои poker rooms ще играете и кои противници ще изберете за една игра на texas holdem poker. Освен това можете да играете в различните сайтове и така да трупате богат опит срещу рзлични опоненти в играта на texas holdem poker или на друг вид покер. В България обаче (според кратко анкетиране) най-популярният вид покер е именно texas holdem. Разбира се другите видове poker игри също се играят и скоро се очаква интересът към тях да нарасне. Ако на Вас ви е любопитно да се научите да играете различни видове poker можете да го правите с лекота в Интернет, където е необходимо да се включите в сайт за poker и да започнете да играете.

3. Хубаво е да стартирате (ако сте нов) с игрите на poker онлайн в някой безплатен сайт, където да се научите как се играе, например, texas holdem poker. След това можете да се включите в различните poker rooms и да залагате реални пари (макар че става въпрос за игра в Интернет) и да печелите реални наградни фондове.

4. Различните сайтове предлагат различни poker rooms, както частни стаи, така и VIP стаи и poker rooms за обикновени играчи. Началото на Вашата кариера като покер играч може да започне от обикновените poker стаи и да достигне до игра в частни rooms, където се играе на големи залози с известни poker играчи.

5. Можете да взимате участие в турнири, които вместо пари за награден фонд дават право на участие в poker турнири с отбрани играчи, където и наградите са многократно по-големи от тези в обикновените турнири за игра на texas holdem poker или другите видове покер.

 

Каталог фирми